logo
logo
Mag. Danijela Fišakov, predsednica SPK
imgPoštovani članovi i prijatelji Slovenačkog poslovnog kluba,
Kaže mi u neobaveznom razgovoru nedavno jedan član da ga je supruga već pitala kada će da rezervišu letovanje. On joj je iznenađeno odgovorio da su se upravo vratili sa letovanja, a ona je na to nastavila: „Ma, napravićeš još par dobrih poslova i, dok se okreneš, već ćeš opet biti na plaži.“ Tako je i nama ova godina, koja se približava kraju, prošla munjevito kao da smo se koliko juče pripremali za jubilej. Svakome onome ko puno radi i voli to što radi vreme brzo prolazi.
Ove godine SPK broji čak 160 članova. Hvala svima na ukazanom poverenju i podršci! U ovoj godini smo do sada zajedno organizovali čak 23 upešna dogadjaja. Izražavam zahvalnost svim našim članovima koji su bili domaćini na ovim dogadjajima. U septembru smo ugostili ministra finansija Republike Srbije, gospodina Sinišu Malog. Na Martinovanju je opet oboren rekord po posećenosti. Broj gostiju je premašio cifru od 250 ljudi. Do kraja godine nas čeka još nekoliko vrlo kvalitetnih dogadjaja na koje ste pozvani. Nastavili smo sa realizovanjem uspešnih sastanaka sa vašim potecijalnim partnerima te predano radili na prevazilaženju problema sa kojima ste se susretali. Razmenjivali smo brojne informacije korisne za poslovanje. Ukratko, trudili smo se da budemo produktivni i vredni.
U decembru vas pozivamo da se družimo na našem tradicionlanom novogodišnjem koktelu, na kome ćemo svi zajedno nazdraviti još jednoj zajedničkoj uspešnoj poslovnoj godini i to 16-oj od početka poslovanja Slovenčkog poslovnog kluba.
Do tada, želim vam da uspešno privedete kraju ovu, tekuću. Vidimo se uskoro!
img Facebook.com
Youtube
Instagram
img linkedin.com
Slovenački poslovni klub
Milutina Milankovića 7v, 11070 Novi Beograd
klub@spk.rs
+381 11 22 52 610 ; +381 60 42 52 590
copyright © spk 2019, Sva prava zadržana